Jag är en person som är bra på att organisera och strukturera. Tycker jag själv i alla fall. Jag är bra på att se konsekvenser och på att kunna förutspå olika scenarier utifrån situationer. Det är bra egenskaper. Men de är också hämmande. För jag kan missa fantastiska möjligheter när jag inte tydligt kan ta ett beslut. För då börjar jag älta. Å ena sida, å andra sidan. Så kan jag hålla på i evighet och möjligheten har försvunnit för länge sedan. Därför har jag sedan en tid tillbaka övat på att säga ja utan att tänka om det är rimligt, klokt etcetera. Om det känns kul säger jag ja. Och det har lett mig till många helt fantastiska saker som jag aldrig skulle kunnat tänka ut på förhand.

Något av det bästa som har hänt är när jag började fundera på att skriva låttexter. Jag älskar musik och lyssnar på mycket musik, framför allt musik på svenska. När jag hör en låt jag gillar så går den på repeat tills jag riktigt känner den i alla mina celler. Alla ord. Alla nyanser.

Och nu blir mina låttexter musik. Tillsammans med fantastiska Jens Andersson har en dröm jag inte ens visste att jag hade blivit verklighet. Jag har skrivit ner några ord, han har satt musik till och vips har det blivit en låt som går rakt in i hjärtat. Känslan av att prata musik och text, att få vara i studion och leka med ord och ljud är något av det största jag varit med om. Jag är helt såld.

En låt är gjord och vårt samarbete fortsätter. Det är jag genuint lycklig för. Så fort det finns att lyssna på kommer jag berätta det. Och jag hoppas att du blir lika förälskad som jag är!

undefined